Secretariat: +40 356 179 440
Administrație: +40 356 178 802

Vineri – 9 noiembrie 2018– în Aula Magna a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I” elevii claselor a VII-a și a VIII-a ai școlii noastre au participat la întâlnirea cu Horea Colibășanu și Paul Georgescu. Memorabilă !

Copiii au ascultat cu sufletul la gură, poveștile acestor doi oameni deosebiți care, prin curajul și perseverența lor, au demonstrat că nu există bariere ce nu pot fi trecute, piscuri ce nu pot fi atinse, sau ape, oricât ar fi ele de tulburi, să nu poată fi învinse.

Au aflat că eșecurile nu-i sperie pe învingători, ci îi motivează să meargă mai departe și, că este absolut esențial ca în viață, să nu renunți niciodată la vise, ci să lupți pentru a le atinge.

Într-o lume în care se simte o nevoie acută de modele autentice, acești doi oameni, Horia Colibășanu și Paul Georgescu, prin modestia, curajul și firescul lor au demonstrat că excelența poate fi atinsă prin curaj, consecvență și corectitudine.

Multumim Cameliei Mingasson, Asociația Culturală Kratima, care a făcut ca această întâlnire de suflet să aibă loc în cadrul proiectului Pașaport cultural.