Secretariat: +40 356 179 440
Administrație: +40 356 178 802

CARAVANA RECICLĂRII CREATIVE – LTO- LECTURI INSPIRATE

Unul dintre dezideratele liceului nostru este acela de a apropia copiii de toate vârstele de carte și citit, de a descoperi frumusețe și valențele formative ale lecturii fie că este vorba despre texte literare sau non-literare.

După cum bine se poate vedea în promovarea activităților educative la nivelul școlii pe pagina noastră de Facebook, în fiecare an școlar realizăm evenimente care pun în prim plan lectura.

Proiectul național ”Caravana reciclării creative” a oferit un nou prilej coordonatorilor proiectului și tuturor elevilor școlii de a intra în contact cu cititul. Unde? Atipic: pe coridoarele școlii.

Echipa de voluntari liceeni a realizato zonă dedicată lecturii pe într-un loc mult îndrăgit de elevi pe parcursul pauzelor, și anume: coridorul. este locul unde tinerii noștri ies și socializează.

Cu sprijinul doamnei administrator și prin generozitatea unor parteneri ai liceului nostru, canapele comode și vesele cromatic au fost reciclate și transformate în spații de șezut. Voluntarii noștri au adus măsuțe, au înviorat spațiul cu plante în ghiveci și au transformat un ambalaj de carton de la o mini-bibliotecă într-un ”geamantan” ce aduce în atenția doritorilor de lectură o multitudine de cărți.

Care a fost rezultatul acestei acțiuni? Copii de toate vârstele citesc împreună. Profesorii pot să susțină momente din lecții, acolo unde se pretează, în zona Lecturilor inspirate.

#PlaYouth#CaravanaReciclăriiCreative#OSCARDownstream

Comments are closed.