Secretariat: +40 356 179 440
Administrație: +40 356 178 802

Baza materială

Liceul Teologic Ortodox “Sfântul Antim Ivireanul” dispune de următoarele resurse materiale:
-Mobilier și echipamente tehnice ce corespund standardelor în vigoare.
-Două terenuri de sport reamenajate în totalitate și spații de joacă.

Clădirea a fost proiectată și construită în regim de înălțime P+ 2E, cu funcțiunea de școală. În acest moment este funcțională întreaga clădire.

De la data de 1 septembrie 2018, în clădire funcționează Liceul Teologic Ortodox ”Sfântul Antim Ivireanul”, care dispune de 23 săli de clasă, cabinet psihologic, 2 laboratoare, bibliotecă, sală profesorală, sală de sport, cabinet medical, bloc alimentar, 2 săli de mese, 6 grupuri sanitare, vestiare, spații administrative. Suprafața terenului  este de 7956 mp, suprafață construită 1941 mp, spații verzi 2300 mp. Clădirea are o suprafață totală desfășurată de 2298 mp (parter + 2 etaje) și sala de sport, suprafețe utile 700 mp pe fiecare nivel.
Clădirea are două căi de acces, acces principal copii grădiniță, acces elevi școală, cadre didactice, personal educație/administrativ/tehnic, părinți.  Accesul în clădire se face prin intermediul curții cu alei betonate.
Este realizat separat și un acces auto pentru aprovizionare.
Ca urmare a creșterii numărului elevilor  instituției noastre a fost amenajată, temporar,  în incinta scolii. o constructie modulară, modernă, cu toate utilitățile necesare unei bune desfășurări a actului didactic.

În perioada imediat următoare se va începe construcția unui nou corp de clădire care va găzdui 15 săli de clasă, laboratoare, birouri, bibliotecă și o capelă.

În curtea școlii este realizat un acces auto, separat, pentru aprovizionare.