Prezentare calendar înscriere CP 2021-2022

Stimați părinți,

 

Ne bucură și ne onorează interesul dumneavoastră pentru instituția noastră de învățământ, vă aducem la cunoștință că în anul școlar 2021-2022 vom avea 2 clase pregătitoare cu câte 22 de elevi, fiecare.

Vă rugăm să cântăriți cu atenție decizia pe care o luați în legătură cu primii ani de școală ai copilului dumneavoastră, deoarece aveți posibilitatea de a alege dintr-o varietate de instituții de educație din Timișoara, de aceea este important să optați pentru un mediu care îi este familiar copilului și care corespunde credințelor, principiilor și concepțiilor dumneavoastră.

Noi împletim valorile ortodoxe cu disciplinele de studiu, cu sportul și preocupările artistice, convinși fiind, că fiecare copil a venit în lume cu bucuria și lumina lui, cu un talant pe care e necesar să-l descoperim și să-l sporim cu blândețe, înțelepciune și, în același timp, cu perseverență. Se cuvine ca educația de la școală să meargă mână în mână cu cea de-acasă, să se completeze și să se împlinească în copilul vesel, curios și cu drag de învățătură.

După cum știți completarea și validarea cererilor-tip de înscriere în clasa pregătitoare, la unitatea de învățământ la care solicită părinții, tutorii sau reprezentanții legali ai copiilor, se face la unitatea de învățământ sau online în perioada  29 martie-

28 aprilie, pentru prima etapă de înscriere în învățământul primar.

După completarea și transmiterea cererii-tip de înscriere, se depun la școală, sau se transmit pe adresa de mail a unității de învățământ toate documentele necesare înscrierii.

În data de 20 mai 2021 se afișează în unitățile de învățământ lista elevilor din clasele pregătitoare, înmatriculați și numărul de locuri rămase libere, dacă e cazul.

A doua etapă de înscriere în învățământul primar se desfășoară în perioada 24 -31 mai 2021, iar lista finală a copiilor înscriși în clasa pregătitoare se va afișa la unitățile de învățământ în data de 4 iunie 2021.

Vă dorim sănătate, spor și bucurii în viața de școlar!

Comments are closed.