Secretariat: +40 356 179 440
Administrație: +40 356 178 802
Elevii Liceului Teologic Ortodox ”Sfântul Antim Ivireanul” din Timișoara, alături de părinți și profesori, au participat luni, 10 septembrie 2018, la festivitatea de deschidere a noului an școlar.
Festivitatea a început la ora 9.00, în curtea instituției de învățământ. La eveniment a fost prezent Înaltpreasfințitul Părinte Ioan Selejan, Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului care a rostit o rugăciune de binecuvântare și a adresat îndemnuri duhovnicești întregii asistențe.
De asemenea, au rostit alocuțiuni: doamna director prof. Adela Panait, domnul dr. ing. Petru Andea – Secretar de Stat al Ministerului Educației Naționale în Relația cu Parlamentul și Partenerii Sociali, doamna Popovici Gabriela – consilier local, d-na inspector Daniela Buzatu, reprezentantul ISJ Timiș.
Cursurile anului școlar 2018-2019 au început un efectiv de 302 elevi, distribuiți în 13 clase după cum urmează: 3 clase pregătitoare, 2 clase întâi, 2 clase a doua și câte o clasă pentru fiecare dintre nivelele următoare: clasa a treia, a patra și gimnaziu.
Cu nădejde în Dumnezeu și cu bucuria unui nou început, urăm tuturor un an școlar cu sănătate și rezultate foarte bune la învățătură și purtare!