Secretariat: +40 356 179 440
Administrație: +40 356 178 802

PROIECTUL EDUCATIV ”LEACURI MĂNĂSTIREȘTI”

Astăzi, 11.02.2024, este duminica a 16-a după Rusalii, duminica Pildei talanților.

Slavă Domnului pentru talanții primiți de la Domnul de elevii și profesorii noștri, talanți pe care se străduie zi de zi să-i înmulțească!

Un asemenea exemplu e vădit în orele de chimie, sub conducerea domnișoarei profesor Maria Ștefan-Krakovszki!

Vă anunțăm cu bucurie că s-a încheiat cu succes activitatea din cadrul proiectului ,, Leacuri mănăstirești”. Pe lângă buna dispoziție și ocazia de a dezvolta abilități practice, elevii noștri au dobândit și multe cunoștințe neprețuite despre chimie și sănătate. Principalul beneficiu -însă- este acela că acum, sunt conștienți de faptul că sunt capabili să realizeze singuri, acasă, și cu ingrediente la îndemână, leacuri care pot veni în ajutorul celor din jur. Astfel că, după o mică cercetare legată de beneficiile ingredientelor folosite, mulți au și testat preparatele realizate. Prin aceasta activitate au descoperit și faptul că totul în jurul nostru este chimie, care nu e o materie ,,așa de speriat”, cum spun mulți.

Câteva dintre leacuri și strădania elevilor implicați au fost premiate.

Ne bucură cel mai mult că, prin inițiativa profesoarei noastre de chimie, experimentele au contribuit la vindecarea trupului, de aici urmând a se orienta atenția către suflet.

Comments are closed.