Secretariat: +40 356 179 440
Administrație: +40 356 178 802
Visurile prind aripi prin educație. Lumea copilăriei e curată, visează cu ochii larg deschiși, pune întrebări, construiește, se spijină, se îndreaptă, crede, respectă, cooperează, înțelege, e caldă, primește cu inima deschisă dragoste și o oferă necondiționat. E atât de bogată lumea copiilor și a dascălilor, încât, dacă o cunoști, nu te mai poți desprinde de ea… Aici, în această școală, ca-n poezia lui Blaga, sufletul copilăriei fălfăie pe lângă noi, uneori aleargă ca vântul și ca gândul, alteori se așterne la vorbă, își leagă șireturile și apoi freamătă iar cu bucurie. Aici creștem mari sufletele copiilor, pentru că ne punem, 
Read more
“Învățăturile date cu forța nu pot dăinui în suflete, pe când învățăturile primite în suflet cu plăcere și cu bucurie rămân de-a pururi.” – Sfântul Vasile cel Mare ”Fericit este acela care nu gândește răul”
Read more
Copilăria este inima tuturor vârstelor.” (Lucian Blaga)
Read more
“Fie-vă dragi copiii, purtați-vă cu ei blând, învățați-i ce e de folos, fiți drepți și-ți vedea că nu-s sălbatici. Schimbați-le des ocupația, jucați-vă cu ei, căci între copii trebuie să fii și tu copil. Nu vă vărsați veninul amărăciunii în sufletul copiilor că-i păcat…” (Ion Creangă)
Read more
“Fericiţi făcătorii de pace, că aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema.” (Fericirea a VII-a)
Read more